Ez meg az...

 2012.10.24. 11:58

Helló mindenki!:) 
Gondoltam jövök, szórakoztatom kicsit a nagyérdeműt, jobb dolgom nem lévén.:') 

Tulajdonképpen az az igazság, hogy lenne jobb dolgom is... Azaz hogy angolra kéne "házit" csinálnom, de hát az várhat!:D Mondjuk most mintha kicsit bekeményítettek volna, egyre több dolgot kell otthon is csinálni...:'/ Angolra valami könyvet kell kiolvasni, videókat meg filmet találni hozzá, képregényt rajzolni, persze mindez legyen szatirikus, és mindenről írjak 350 szót. Hogyne, minden vágyam!:D Töriből is valami hasonlóan brutális dolgot kell csinálni, egy füzetnyi vázlattal az első világháborúról meg Ausztrália szerepéről, ehhez kapcsolódó power point-ot meg egy 10 perces előadást... Alig várom!:') És ha mindez nem lenne elég, pénteken PE vizsga, amiből a tudásom úgy nagyjából megközelíti a nullát... Király!

Na de valami pozitívat is! Az idő egyre jobb, bár az elmúlt két nap az esőzéseivel kivétel, ami ugyebár erősíti a szabályt.:)  Szóval közelítünk az átlag 30 fok felé, a hétvégéket leginkább csak vízközelben lehet kibírni, de hát itt vízből nincs hiány!:) És ha már ilyen jóra fordult az idő, megjelentek a boltokban a mézeskalács házak, karácsonyfa díszek, meg minden ami angyalos-rénszarvasos (magyarán giccses:D), azaz teljes gőzzel készülnek a karácsonyra, úgy szeptember óta.:D Akkor láttam az első díszeket a Colesban, kicsit ledöbbentem, de hát ez nem változtat a dolgokon, kíváncsi vagyok milyen lesz bikiniben karácsonyozni.:) 

Addig azonban még lesz Halloween is, érdekel, hogy itt mégis hogy zajlik az ilyesmi, azt hiszem öcsém mondta hogy Surfersen lesz valami halloweeni fesztivál, de hogy mikor, azt nem tudom.:') 

Na, ennyi lett volna mára, semmi különleges, viszont gondoltam pakolok fel képeket, csak hogy örüljetek.:P
Nasziasztok!(:

A bejegyzés trackback címe:

https://backtoaustralia.blog.hu/api/trackback/id/tr924866151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása