Négy hónapja!

 2012.11.26. 10:41

Sziasztook!:)
El sem tudom hinni, de ma vagyunk itt már kerek négy hónapja! Egyszerűen észrevehetetlenül elment ez a pár hónap, azt hiszem mire magamhoz térek már a ferihegyi reptéren fogok ácsorogni.:) 

Nos, mivel igen rég írtam, igyekszem bepótolni a dolgot... Pontosan egy hét maradt a sulimból, hogy helyesbítsek, már csak plusz négy nap.:'D Ez szintén olyasmi, amit nem tudok elhinni. Otthon valahogy benne van az emberben az érzés, hogy ez az utolsó hét, juj de jó, itt én valahogy nem érzem ezt, ennek ellenére juj de jó.:DD Szóval még négy napig kell hordanom a 40 fokban nem túl kellemes viseletet, az egyenruhát, még négy napig kell türtőztetnem a körömlakkozni vágyó énemet de utána szabadsáááág!:) Várom már! Öcsém két héttel tovább jár suliba, anyuméknak pedig eleve csak két hét a szünetük, nem pedig két hónap mint nekem, szóval enyém lesz a ház.:P 

Szóval a nyári szünet... Egyelőre még semmi konkrét terv nincs, szörf tanfolyamra akarok menni, az biztos.:) Már tényleg ideje lenne valami ausztrál dolgot is kipróbálni.:P Csak hát a német barátnőim két héten belül hazamennek, a magyar csaj pedig jövőhéten szintén hazafelé veszi az irányt, előbbiek hosszútávra, utóbbi csak látogatni. Szóval azt tervezem hogy kerítek valami diákmelót, mondjuk a Sea Worldben, és lefoglalom magam.:D Meg hát nem ártana kicsit többet barátkozni vérbeli ausztrálokkal.:) Na majd rajta leszek!

Ez a hét pedig már amúgy is laza... Már az összes feladatomat beadtam, minden tesztet megírtam, minden lehető dolgot prezentáltam, tanulás letudva.:') Még nem kaptam mindenre jegyet, de van ami már tuti. Az biztos hogy matekból A leszek év végén, ahogyan art-ból is. Science-ből van két B+om, meg most a vizsgám A lett, szóval abból fogalmam sincs hogy végeredményben mit kapok, modern historyból sok minden függ attól hogy az év végi prezentálós munkám milyen lett, az angol pedig még kérdéses. Szóval így állok a dolgokkal, aránylag nem lesz olyan rossz szerintem.:) Mondjuk már várom a következő évet, a japánra főleg kíváncsi vagyok! Meg hát az sem elhanyagolható tényező hogy én februártól már 11.-es  leszek, ezzel a 4 hónappal letudva a 10.-et.:PP

Amúgy általánosságban minden jó. Az időjárás folyton melegszik, olyan 28 körül járunk szerintem, de ez csak egy tipp. Suliban, egykor, a tűző napon, az egyenruhában én úgy 50 foknak saccolnám.:'D Bár most huzamosabb ideig az volt, hogy hét közben meg lehetett sülni de hétvégére lement 20-on valahányra, felhőkkel, széllel. Reméljük ez hamar elmúlik!:) Előző hétvégén például már jó volt az idő, voltunk a Wet'n'Wild-ban ami egy csúszdapark szerű vidámpark, vagy nem is tudom mit írjak. Nagyjából úgy ötszöröse egy otthoni Aqua World-nek és a kivitelezés is kicsikét magyar átlagon felüli.:D Mondhatnám úgy is hogy rohadt jóó! Elképesztő csúszdák és hullámvasutak vannak, nem ragozom, mert reggelig írnám hogy mi minden van ott.:') 

Na jól van emberek, mennem kell még ezt meg azt csinálni, de szerintem rakok fel pár képet, szóval tessék megnézni!;)
Nasziasztook!(:

A bejegyzés trackback címe:

https://backtoaustralia.blog.hu/api/trackback/id/tr714925989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsofia99 2012.12.02. 13:05:22

Dejó! :) És amúgy ti már 'örökre' kint fogtok élni ott? :)

fruzsii96 2012.12.03. 05:19:23

@Zsofia99: Hát még semmi sem biztos.:) Egyelőre 13 hónapra van vízumunk, de hogy utána mi lesz... még senki sem tudja.:')
süti beállítások módosítása