Az első napok

 2012.07.31. 11:47

Hát sziasztok!:) Megérkeztünk!

Igazából már csütörtökön, csak eddig még nem kerültem túlzottan net közelbe.:)
A 30 órás út igen jó volt (a 30 óra ellenére is), mert business classon jöttünk, ami azt jelentette, hogy mindenkinek volt egy ágynyi helye, és elképesztő kiszolgálás volt.:) Amikor megérkeztünk el se tudtam hinni, hogy megint itt vagyunk!:') Teljesen más a levegő, és esküszöm, hogy még a felhők is máshogy állnak!:) 

Amióta itt vagyunk sok minden történt. Az apartmanunk a 13. emeleten van, és már az első napom béreltünk autót, viszont ma végre vettünk is egyet. Csütörtök óta házakat, lakásokat, apartmanokat járunk megnézni, ugyan van még két hetünk itt, de apum már most hétvégén költözni akar.:) Több lehetséges hely is van, bár elképesztő, hogy mennyire nehéz 3 szobás lakást találni errefelé.:O Egyszerűen nincsenek rá berendezkedve...

Na és a suli... Ma voltam másodszor, mert tegnap volt a beiratkozás, de akkor még nem voltak óráim.:) Ma reggel nyolckor az egyenruha boltban kezdtünk, vettünk egyenruhát nekem, borzalmas, elhihetitek.:) Majd készítek képeket, csak hogy tudjatok sajnálni!:) Utána körbevezettek, az egész suli területe van vagy 13 hektárt, elképesztően nagy, minden percben el akartam tévedni.:') Az egész nap egy életnek tűnt, és teljesen más az egész rendszer, mint itthon.:) Az órák között nincs szünet, egyáltalán! Van egy 45 perces szünet, aztán három óra múlva egy 35 perces, és ennyi. Így első napnak nagyon durva volt, de majd megszokom! A tanárok kedvesek, a diákok nagy része barátságos és jó fej volt, szóval minden rendben volt. Van egy magyar csaj még rajtam kívül, szóval túlélhető a helyzet.:)

Amúgy az időjárás elég változó, ha süt a nap akkor nagyon meleg van, ha árnyékban vagy akkor pedig megfagysz.:') Igazából hosszú gatyás+pólós idő van, határeset, lehetne már nyár!:)

Na jól van, most mennem kell, mert itt lassan már aludnom kéne.:) Majd írok, amint lesz újság (bár az nagyjából minden nap van!).
Sziasztok!(:

A bejegyzés trackback címe:

https://backtoaustralia.blog.hu/api/trackback/id/tr714688354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása